20 Ocak 2011 Perşembe

Mosmor Olduğum Alamayış ama Veriş

             Bu gün alışverişe çıktık canım annemle.Alamadan da döndük geldik.Ne mi alamadık? HİÇBİRŞEY !!! neden mi? KONTROL EDİLEMEYEN VÜCUT ÖLÇÜLERİNDEN.
              Hamileliğimin ilk dört ayı gayet ideal kilo alımıyla tamamlamışken -zaten 4 ay boyunca çıkardığım ve ıslıktan bile iğrendiğim için-geriye kalan 5 ayın hakkını fazlasıyla vere vere geçirdim.31 Eylül Perşembe akşamı tartıldığımda 18 kiloyu çoktan bedenime yüklemiştim çoktan.Hamileliğimin 9 ayı özellikle Parol'un yüklü ısrarlarıyla tamalanan yürüyüşlerimizi hiç bırakmamamıza rağmen bu kiloları ekledim bedenime.İllaki Ebru bıdı dıdı manyağı yada Miranda Kerr daşı gibi olamayacığım aşikardı.Tartıda 70 küsurları görmeye başladığımda artık zaten yaklaşan doğum,sıcaklar,neyle karşılaşacağımın merakı ve paniğiyle resmen Amaaaaan Aysim nasıl olsa doğumdan sonra emzirirken deli gibi kilo verirsin.Biraz da yavaştan diyete başlar 4.aya gelindiğinde de spora gidersin diyordum.Ben böyle yapılacakları sıralamaya bayılırım fakat yapmaya gelince böyle morarırım işte.O günlerden bu günlere sağlıkla geldik çok şükür.Fakat bu gün bir ara alışveriş merkezindeki mağazaların kabinlerinin birinde,içerde fısır pısır ağladım.Yalan da değil,resmen ağladım.Kendime bakmak isteyip,zatımca kendi çapımda çaba da harcayıp sonucunda elimde bir hiçle kalmak gayet de onur kırıcı ve ezici bir durum.Sağımda,solumda,çevremde,akrabalarımda evli,çoluklu ocuklu ve incecik olma durumları beni artık iyiden iyiye sarmaya başladı.Ölümcül bir diyete giresim bile geldi.Dile kolay 9 aydır neredeyse aynı konfeksiyon,aynı ayakkabılar,aynı tokalar bıkmaktan da öte bir yerlerdeyim.Kendime aynada bakmak hoş gelmiyor.Ee ben bana hoş gelmezken adam napsın di mi beni...
Sende haklısın Parol.....
H&M Türkiye ye gelecek zamanı buldun iyi mi...Sen bekle senelerce doğum sonrası açıl...REZALET......

2 yorum:

RentoN dedi ki...

ahahahah, H&M kismi harika....ayrica cok da durust buldum yaziyi....

sebat et basaramayacagin sey yok guzel kardesim!

SlingoMOM dedi ki...

Ben ne dedim? 9 ay. Bir anne, normal(!) bir anne 9 ayda ancak toparlıyor. Elbette senin de yemeğine dikkat etmen gerekiyor. Kızın iyice hareketlensin bak gör :)

Yorum Gönder