19 Temmuz 2010 Pazartesi

  19 Temmuz 2008 di o gün....hava çook güzeldi,esintiliydi,bu günlerin inatçı sıcağı yoktu İstanbul sokaklarında...Sabah uyandığımda canımdan çok sevdiğim,sesiyle,nefesiyle mutlu olduğum bir insanın güzel kahvaltı önerileriyle uyanmıştım..Herhangi bir Cumartesi sabahından uzaktı o sabah...Saç,makyaj,giydirme,gülüşmeler derken bir bakmıştım alkışlar arasında nikah masasına doğru yürüyorum.O an için donup kalmak lazım bir az..
Bir kadının kendini 15' dakikalığına Madonna hissettiği nadir anlardan bir tanesidir bu resim..Sen en güzel,en heves edilen,en alkışlanan..hatta birazdan ağırlığınca!! altınları cebe indiren.Yanında sevdiğin,seviştiğin adam,gayet filinta kıvamında,ortam hoş,meraklı bakışlar,kulağa çalınan fısıltılar arasında ıhııı mıhııı kıhıııı yaparken önüne uzatılan sepsevimsiz eşek boyutlarında bir DMO defteri..Hadi hocam şuraya bir imza atı verin de sıradaki kurbanlıkların da egolarını okşayalım kıvamında nikah memuruyla başlayan ve biten 15' bir tören.Ve aslında herşeyin kolaylaştığı level e geçişin başladığı dakika....
Filmi biraz başa sarınca kafamda anlıyorum aslında başlangıç levelları zor ama bir o kadar da çekici olan...Sen=O yooook..bu denklem imzanın eseri...Kavganı mı ettin,çek git evine hatta bilmem kaç gün konuşma,arama.O da seni aramasın ''Oooh beee dünya varmış bu ne yaa karı nazı mı çekilir bu sıcaklarda''triplerine girebilsin uzun uzun.. Kankidaşlarınla oturup çekirdek ve kola eşliğinde yerden yere vur herifi..Hafta sonu kaçışları,kaçamak tatiller,o güzel sürprizler,sevişmeler,içilen şaraplar...hey de heeey...bunları yaşarken de karşındakinin elinden rüzgar gibi kayıp gidebileceğini bilmek..Her gün yapılan yoklamada 'Burdaaa' dememe ihtimalinin olduğunun bilmek.İşte ikili ilişkileri tertipli tutan, işin uhusu= Büyü+ endişe.
Veeee sonrasında daha da zorlaşıcağını beklerken level ların bir bakıyorsun imzanın en güzel halini attıktan sonra ne kaçış kalmış,ne endişe...Hala büyülü anları yaşatmaya ve yakalamaya çalışan aşk böcükleri ise bu imzanın esiri olmadan yaşamayı başaran saygıdeğer ablalarımız ve abilerimiz...Onlara saygı duyalım..onları örnek alalım...
Bu gün bizim(yani parol ve benim ) evlilik yıldönümümüz....sadece ikinci yılı devirdik evlilik türbesinde.Ama inanıyorum ki daha çok yıllar geçircez kendisiyle en çok saygı ve sevgi çerçevesi içinde..Hala seneler önce Moda Teras ta bir Nisan akşamı deri montuyla içeri giren o yakışıklı,tuhaf ve insanın içini ısıtan gülüşüyle beni şımartan adam...bir insanın kalbi seni görünce halaaaa aynı hızla atar mı?Kimbilir bu sene ki hız Karpuz dan dolayıdır:)malum çift nabız gidiyorum yaaa...
Yaşam benden geçen sene hayatımın en iyi arkadaşını alıp götürdü. Sen (yakında inşallah )en iyi arkadaşım olacak ikinci varlığı...varlığımızı yaratmamı sağladın....Allah ne muradın varsa versin emiiiii:)))))
Seni çooooooooook özleyen ve hep seven mücahitin.....

SULİDİN

1 yorum:

RentoN dedi ki...

evlenmeyenlere saygi duyman beni mutlu etti nedense. eski aysim'i kaybettik sanmistim bir donem...

Yeni imaja ne diosun -- Alper Hoca ve mucahitleri! --- Kafada beyaz bir antin ve yesil renkte kro bi kanepeden dunyaya sesleniyor! :)

Kafam cok guzel, ikinizi de opuyorum. Evinize SIK SIK ziyaretlere geldigim 2009 yilindaki hissettigim derin huzur duygusu bana aranizdaki iletisim hakkinda cok guzel ipuclari veriyor. Yuvarlanip gidin bakalim, nice seneler!

Yorum Gönder