10 Ekim 2011 Pazartesi

Ben Nerdeydim?

Merhaba Sevgili okuyucu-kaldıysa tabii-
Bana noldu,ben nerdeydim,neden en son Nisan ayında bu günlüğü güncelledim inanın bende bilemilmiş değilim.Ama sanırım karakterimin ayrılmaz bir parçası olan her yaptığı işi itinayla yarım bırakma durumu bu güzelim blok düşüncemi de ele geçirmiş ki salmışım kalmış.Ama yok müdaheleyle devreye girdim.Bu sene bu blok KESİNLİKLE bir haftadan fazla boş kalmayacak.Kendime,kızıma ve okuyucularıma! SÖZ.Beni böylesine kendime getiren Julia&Julie filmine de ayrıca buradan teşekkür ediyorum.(Beni duyduklarından da eminim hani:)
Neler oldu şu 6 ayda hayatımda?
1-Kızım,nam-ı değer Karpuzum büyüdü,kocaman 1 yaşında oldu.Bildiğin bir sene,süttü,mamaydı,ek gıdaydı,emdiydi,emmediydi,uyudu,garkladı,gorkladı derkeeen..hoop doğurdum gün geldi.Hep beraber söndürdük pastamızın üstündeki o tek mumu.
2-Muhteşem bir yaz tatili geçirdim.Yazabilmek için tonlarca vaktim varken,annemin yanında ben yaymayı tercih ettim.
3-BlogcuAnne'min sayesinde tanıştığım ve hedefe kitlendiğim diyetisyenim Yasemin Serintürk (YS Beslenme)sayesinde doğum kilolarımı verdim.Eveet inanmıyordum kendime bir yılda gider diyorlardı,diyenlerde kızıyordum,dediklerine de ama geçti gitti.Bundan sonra kaybetmeye çalıştığım her yağ kütlem estetik kaygılarımdan dolayıdır.
4-İşleri yoluna koydum sayılır.Okul,ev,Karpuz,düzen,özel hayat,çocuklu hayat ve çocuksuz hayat...derken her taş kendiliğinden yerine oturmaya başladı.

1 yılın sonunda tuhaf bir şekilde yeniden doğduğumu düşünmeye başladım.Bu yeniden doğuş durumunu genelde anneler 'anne oldukları' an itibariyle diye tanımlasalar da benimki 1 yılı buldu anacım,fazlasıyla değil eksiğiyle....
6 ay sonra yeniden heveslendiğim şu blok işinde daha farklı ama nasıl şekillerinde kafa yormaya başladım.Anne,çoluk,çocuk durumunun dışında ara ara yaptığım işle ilgili de bir kaç satır karalamaya karar verdim.Zira takipçisi olduğum diğer bloklarda sıkça tartışılan bir konu-Devlet okulu mu,özel okul mu?-olan şu hassas mevzuya yardımcı olabilmek için canı gönülden örneklendirmeler yapmak,insanların kafasındaki durumları biraz olsun netleştirmek istedim.Yani bu blokta zaman zaman kendi okulumdan ve sınıfımdan canlı örnekler sunacağım.Sizlerde neler oluyor şu kapalı kapılar ardında?? sorusuna net cevaplar bulabileceksiniz.
Çook uzun zaman geçti aradan,bilmem ki nasıl olacak...Yapmadan anlayamazsın ki.....

SEVGİLER.....

3 yorum:

Blogcu Anne dedi ki...

Ne güzeeeel, ne mutlu bana! Önceki halini bilmiyorum, ama bu fotoğrafta iki fıstık görüyorum ben ;)

Isik dedi ki...

Kesinlikle yapmalisin,yaz yaz yaz ...kesinn takipcilerinden biriyim ;) defnemin maceralarini da yaz ama...yakinda Ben de katilicam ins. araniza calismalarim devam etmekte ;)

SULİDİN dedi ki...

@Blogcu Anne tevazzu yapmayınız,aynen de sayenizde..bu arada blog kullanımı konusunda fazlasıyla eksik olduğumdan ismini kullandığımda maalesef hani o renkli,üstüne basınca sayfaya yönlendirme durumunu başarabilmiş değilim:(
@ışık...hevesle bekliyorum seni de zira akıcı yazan nadir insanlardansın benim için...

Yorum Gönder